دونات، این شیرینی حلقهای محبوب جهانی که به سرعت در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده، دیگر محدود به قنادیها نیست. متخصصان آشپزی تأکید دارند که تهیه دوناتهای تازه و پفدار در محیط خانه نه تنها تجربهای لذتبخش است،
به گزارش پارسینه ؛ در عصر دغدغه های غذایی و افزایش نگرانی ها درباره کیفیت خوراکی های بیرون، تمایل به تهیه شیرینی ها و دسرهای خانگی رشد چشمگیری داشته است. در این میان، دونات به دلیل سادگی نسبی در تهیه و جذابیت ظاهری اش، به یکی از پرتقاضاترین دستورالعمل های شیرینی پزی تبدیل شده است.
مواد لازم:
ماده غذایی مقدار
آرد سفید (الک شده)
3 پیمانه
شیر ولرم
1 پیمانه
تخم مرغ
1 عدد
کره ذوب شده
50 گرم
شکر
4 قاشق غذاخوری
پودر مخمر فوری
1 قاشق غذاخوری
نمک
نصف قاشق چای خوری
وانیل
نصف قاشق چای خوری
روغن مایع
برای سرخ کردن
مراحل تهیه خمیر:
1. فعال سازی مخمر: در یک کاسه کوچک، شیر ولرم را با یک قاشق چای خوری شکر و پودر مخمر مخلوط کنید. درب آن را گذاشته و به مدت 10 دقیقه در یک جای گرم قرار دهید تا مخمر فعال شده و کف کند.
2. ترکیب مواد: در یک کاسه بزرگ، آرد الک شده، نمک، شکر باقیمانده، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مخمر فعال شده و کره ذوب شده را به آرامی اضافه کنید.
3. ورز دادن: مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید تا نرم و الاستیک شود و به دست نچسبد.
4. استراحت اول (پف کردن): خمیر را در کاسه ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه یا سلفون بپوشانید. خمیر را به مدت 1 تا 1.5 ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
مراحل شکل دهی و سرخ کردن:
1. شکل دهی: پس از استراحت، پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار به ضخامت حدود 1 سانتی متر باز کنید. با کاتر دونات یا یک لیوان و یک در بطری کوچک، دونات ها را قالب بزنید.
استراحت دوم: دونات های قالب زده شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و دوباره روی آن ها را بپوشانید. 20 تا 30 دقیقه دیگر اجازه دهید استراحت کنند تا کمی پف کنند. سرخ کردن: در یک قابلمه کوچک و گود، روغن مایع را به اندازه کافی داغ کنید (دمای مناسب برای سرخ کردن، 170 تا 180 درجه سانتی گراد است). دونات ها را به آرامی در روغن قرار دهید. هر طرف را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پف دار شوند. تزیین: دونات های سرخ شده را روی توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. پس از خنک شدن، آن ها را با پودر شکر، شکلات ذوب شده یا انواع کرم ها تزیین کنید.
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با «ماکسیم ریژنکوف» وزیر امور خارجه بلاروس در حاشیه نوزدهمین اجلاس میان دورهای وزرای امور خارجه جنبش عدم تعهد در کامپالا دیدار و گفتوگو کرد.
«لارنس نورمن» خبرنگار روزنامه والاستریتژورنال که اغلب اخبار مربوط به تحولات هستهای ایران را پوشش میدهد، طی یک رشته پیام در شبکه اجتماعی ایکس به موضوع گفتوگوهای ایران با آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای ادامه همکاری در رابطه با تاسیسات هستهای ...
این مرحله در تهران برگزار می شود. البته امکان انتخاب فردی هم هست. یعنی افراد هم می توانند شخصا کاندید شوند. افراد می توانند هم فردی رای دهند و هم حزبی رای دهند.
قیمت طلا و سکه امروز 24 مهر 1404 اعلام شد. هر گرم طلای 18 عیار 11 میلیون و 331 هزار تومان و سکه امامی 115 میلیون و 500 هزار تومان قیمت خورد. جزییات و پیشبینی بازار را بخوانید.
باقلوا (Baklava)، فراتر از یک دسر ساده، نماد ظرافت در آشپزی خاورمیانه و مدیترانه است. این شیرینی چندلایه که اصالت آن به دوران امپراتوری عثمانی بازمیگردد،
دونات، این شیرینی حلقهای محبوب جهانی که به سرعت در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده، دیگر محدود به قنادیها نیست. متخصصان آشپزی تأکید دارند که تهیه دوناتهای تازه و پفدار در محیط خانه نه تنها تجربهای لذتبخش است،
سریال «اسباب زحمت» به کارگردانی سعید آقاخانی وارد تولید شده است. آنگونه که مرکز سیمافیلم اعلام کرده سریال آقاخانی یکی از گرینههای پخش در ایام رمضان خواهد بود.
در واکنش به اقدام وزیر امور خارجه لهستان در همکاری با یک گروه آمریکایی-صهیونیستی برای طرح ادعاهای کذب ضدایرانی در پارلمان انگلیس، رییس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد.
طبق طرح تونی بلر، کمیسر امنیتی مسئول حفظ امنیت در نوار غزه و نظارت بر همه عملیاتهای امنیتی، داخلی و خارجی در طول مرحله انتقالی بوده و ماموریت او شامل نظارت سیاسی گسترده بر پلیس مدنی فلسطین،