به نقل از همشهری آنلاین، کوکو کدو سبز با ترکیبی از کدوی سبز تازه، تخم مرغ های محلی و ادویه و سبزی های معطر به راحتی شما را به دنیای طعم های و عطرهای پاییز می برد و می توانید آن را به عنوان پیش غذا یا وعده اصلی سرو کنید. با ما همراه باشید.  مواد اولیه کدو 3 عدد پودر سیر نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری پودر پیاز نصف قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری آرد سوخاری 1.5 قاشق تخم مرغ 2 عدد پیازچه 1 عدد جعفری کمتر از یک مشت شوید تازه کمتر از یک مشت  طرز تهیه ابتدا کدو را پوست بگیرید و رنده کنید. کدوی رنده شده را داخل ماهیتابه بدون رغن بریزید و اجازه دهید رطوبت آن کشیده شود. این کار حدود 4 تا 5 دقیقه زمان می برد. کدوها را داخل یک کاسه شیشه ای بزرگ بریزید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز، نمک و آرد سوخاری را اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب یکدست کنید. ادامه پیازچه، شوید و جعفری تازه را هم خرد و اضافه و مخلوط کنید. مایع کوکو را داخل روغن بریزید و سرخ کنید. این کوکو را می توانید لای نان ساندویچی بگذارید و با خیارشور، گوجه و کاهو میل کنید. |