به گزارش پارسینه ، بامیه یکی از سبزیجات خوشمزه و پرخاصیت است که در بسیاری از کشورها به عنوان یک ماده غذایی پرکاربرد شناخته می شود. این سبزی برای تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و به خاطر خواص غذایی بالای خود نیز مورد توجه قرار دارد. در این مقاله، به بررسی طرز تهیه انواع غذا با بامیه خواهیم پرداخت و نکات مهمی را برای استفاده صحیح از این گیاه خوشمزه در آشپزی ارائه خواهیم داد. 1. بامیه سرخ کرده مواد لازم: بامیه: 500 گرم آرد: 1 فنجان ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم طرز تهیه: بامیه ها را خوب شسته و خشک کنید. سپس دو سر آن ها را با چاقو برش دهید. در یک کاسه، آرد و ادویه جات را با هم مخلوط کنید. بامیه ها را در مخلوط آرد بغلطانید تا خوب پوشیده شوند. روغن را در یک تابه داغ کنید و بامیه ها را در آن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بامیه های سرخ کرده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و سپس سرو کنید.  2. خوراک بامیه و گوشت مواد لازم: بامیه: 300 گرم گوشت قرمز (خورشتی): 300 گرم پیاز: 1 عدد بزرگ گوجه فرنگی: 2 عدد ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. بامیه ها را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی هم بزنید. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا خوراک به آرامی پخته و جا بیفتد. پس از حدود 1.5 ساعت پخت، خوراک را با برنج سرو کنید. 3. سالاد بامیه مواد لازم: بامیه: 200 گرم گوجه فرنگی: 2 عدد خیار: 1 عدد پیاز قرمز: 1 عدد لیمو ترش: 1 عدد روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: بامیه ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آن ها را در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند. بامیه ها را خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. گوجه فرنگی، خیار و پیاز قرمز را خرد کرده و به کاسه اضافه کنید. آب لیمو ترش و روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. سالاد را با نمک و فلفل به مزه دلخواه تنظیم کنید و سرو کنید.  4. خوراک بامیه و لپه مواد لازم: بامیه: 300 گرم لپه: 1 پیمانه پیاز: 1 عدد بزرگ گوجه فرنگی: 2 عدد ادویه جات (نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم طرز تهیه: لپه را از قبل خیس کنید و سپس بپزید تا نرم شود. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا طلایی شود. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید. بامیه ها را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. لپه پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا خوراک به آرامی پخته و جا بیفتد. پس از پخت، خوراک را با برنج یا نان سرو کنید. |