به نقل از theguardian، هیچ لذتی مثل یک نان چسبناک نیست—به نرمی و شیرینی یک بالش خوراکی! با اینکه ظاهرشان حرفه ای به نظر می رسد، اما تهیه شان در خانه surprisingly ساده است. این نسخه اسکاندیناویایی با طعم دارچین تهیه می شود، اما می توانید ادویه ها را طبق ذائقه تان تغییر دهید. زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان استراحت: حداقل 1 ساعت زمان پخت: 25 دقیقه تعداد: 7 عدد مواد لازم برای خمیر: - 1 قاشق چای خوری هل آسیاب شده (از حدود 25 عدد هل؛ توضیح در مرحله 1) - 300 میلی لیتر شیر کامل - 50 گرم کره، به صورت مکعبی خرد شده - 425 گرم آرد سفید - 60 گرم شکر دانه ریز - ¼ قاشق چای خوری نمک نرم - 7 گرم مخمر فوری - 1 عدد تخم مرغ - کمی روغن برای چرب کردن برای مواد میانی: - 75 گرم کره نرم شده - 50 گرم شکر قهوه ای تیره - 2 قاشق چای خوری دارچین - ½ قاشق چای خوری نمک برای روی نان: - 1 عدد تخم مرغ، کمی زده شده - شکر دمرارا یا شکر معمولی مراحل تهیه 1. نکته ای درباره هل هل آسیاب شده این روزها به راحتی پیدا می شود، اما اگر مشکلی با کمی زحمت ندارید، می توانید از حدود 25 عدد هل، یک قاشق چای خوری پودر تهیه کنید. برای طعمی ملایم تر، می توانید دانه ها را کامل استفاده کرده و بعداً از شیر جدا کنید. 2. طعم دار کردن شیر شیر را در قابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط-ملایم قرار دهید، هل را اضافه کرده و اجازه دهید به آرامی بجوشد (نزدیک به جوش، نه کامل). مراقب باشید چون شیر سریع می سوزد. قابلمه را از روی حرارت بردارید، کره را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط خنک شود تا به دمای بدن برسد—اگر خیلی داغ باشد، مخمر را از بین می برد. 3. شروع خمیر آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مخمر را اضافه کنید (اگر از مخمر تازه استفاده می کنید، به 21 گرم نیاز دارید؛ یا 10 گرم مخمر خشک فعال که باید قبل از استفاده فعال شود). تاریخ انقضای مخمر را بررسی کنید، چون با گذشت زمان قدرتش کم می شود. 4. تکمیل خمیر تخم مرغ را کمی بزنید. وقتی شیر خنک شد، وسط مواد خشک یک حفره ایجاد کنید، تخم مرغ را بریزید و مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه یا صاف کرده و هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید که به راحتی از دیواره های کاسه جدا شود. 5. ورز دادن خمیر سطح کار را کمی چرب کنید (تا آرد اضافه نکنید) و خمیر را روی آن بریزید. حدود 8 دقیقه با انرژی ورز دهید؛ ابتدا خیلی نرم است، اما ادامه دهید تا خمیر صاف و کشسان شود. یا می توانید با همزن برقی در سرعت متوسط-کم حدود 5 دقیقه ورز دهید. 6. استراحت دادن خمیر کاسه را تمیز کرده، کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن برگردانید. با پارچه یا حوله بپوشانید و در جای گرم و بدون جریان هوا حدود 30 دقیقه بگذارید تا پف کند. (فر خاموش با یک کاسه آب داغ در کف، گزینه خوبی است.) 7. آماده سازی مواد میانی در این فاصله، همه مواد میانی را با هم بزنید تا نرم و قابل پخش شود. می توانید دارچین را با طعم های دیگر مثل وانیل، پوست مرکبات، پودر کاکائو یا جوز هندی جایگزین کنید. قالب کیک 23 سانتی متری با کف جداشونده را چرب کنید. 8. پر کردن و شکل دادن خمیر خمیر را روی همان سطح چرب شده به اندازه حدود 35×25 سانتی متر باز کنید. مواد میانی را روی سطح خمیر پخش کنید (دست ها بهترین ابزار هستند)، سپس از یکی از لبه های بلند، خمیر را محکم رول کنید مثل رول سوییسی. رول را بچرخانید تا درز آن پایین باشد، سپس به 7 قسمت مساوی برش بزنید. 9. استراحت نهایی، پخت و سرو برش ها را در قالب چیده، با فاصله ی مساوی قرار دهید و کوچک ترین را وسط بگذارید. روی قالب را بپوشانید و حدود 30 دقیقه بگذارید تا خمیر دوباره پف کند. در این فاصله، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد (180 درجه با فن) یا 390 درجه فارنهایت یا گاز شماره 6 گرم کنید. سطح نان ها را با تخم مرغ زده شده رومال کنید، کمی شکر بپاشید و حدود 25 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. |