به نقل از allrecipes، این پوره بافتی خامه ای، طعمی غنی و آماده سازی راحتی داره. مواد لازم برای تهیه ی این پوره فقط به چند ماده ی ساده نیاز دارید: - 5 پوند سیب زمینی Yukon Gold، خرد شده - 8 اونس خامه ترش - 2 بسته ی 3 اونسی پنیر خامه ای - ½ پیمانه شیر - 2 قاشق چای خوری نمک پیاز - فلفل سیاه به مقدار دلخواه مراحل آماده سازی 1. سیب زمینی ها رو داخل قابلمه ای بزرگ با آب کمی نمک دار بریزید. بجوشونید تا نرم بشن (حدود 15 دقیقه)، سپس آبکش کنید. 2. سیب زمینی ها رو داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید و له کنید. 3. خامه ترش، پنیر خامه ای، شیر، نمک پیاز و فلفل رو اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست بیاد. 4. مواد رو داخل یک ظرف مخصوص فر بریزید. 5. اجازه بدید پوره کاملاً خنک بشه (حدود 15 تا 20 دقیقه)، سپس با فویل آلومینیومی بپوشونید و تا دو روز در یخچال نگه دارید. نحوه ی پخت وقتی آماده ی پخت هستید: - ظرف رو از یخچال خارج کرده و 30 دقیقه در دمای اتاق قرار بدید. - فر رو با دمای 325 درجه ی فارنهایت (165 درجه ی سانتی گراد) گرم کنید. - ظرف رو با فویل پوشیده، به مدت 50 دقیقه در فر بپزید. اگر بخواید بلافاصله سرو کنید اگه قصد دارید پوره رو همون روز تهیه و سرو کنید، قبل از شروع مرحله ی اول، فر رو با دمای 325 درجه ی فارنهایت گرم کنید. سپس مراحل 1، 2 و 5 رو انجام بدید. |