به نقل از allrecipes، این کوکی های نرم موزی با کره قهوه ای طعمی شبیه نان موز دارند. با گذشت زمان در دمای محیط، بافت آن ها نرم تر می شود بنابراین برای حفظ حالت جویدنی و نرم، باقی مانده کوکی ها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. مواد لازم: - 1 پیمانه کره بدون نمک - 1 پیمانه گردوی خردشده - 1 و ¾ پیمانه موز خردشده (تقسیم شده) - 1 و ½ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده - 1 قاشق چای خوری نمک - ¼ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده - 1 پیمانه شکر قهوه ای تیره فشرده شده - ¼ پیمانه شکر سفید - 1 عدد زرده تخم مرغ بزرگ - 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل - 2 پیمانه آرد همه منظوره - 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت - ½ قاشق چای خوری جوش شیرین دستور تهیه: 1. کره را در یک قابلمه با رنگ روشن روی حرارت متوسط رو به پایین ذوب کنید. گردوی خردشده و 1 پیمانه موز را اضافه کنید. به طور مرتب هم بزنید و حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید تا موزها کاملاً له شوند و ذرات قهوه ای کره در کف قابلمه ظاهر شوند. مخلوط را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و 15 دقیقه خنک کنید. 2. دارچین، نمک و جوز هندی را به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید. سپس شکر قهوه ای و شکر سفید را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. سپس آرد، ¾ پیمانه موز باقی مانده، نشاسته ذرت و جوش شیرین را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند. خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. 3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. 4. با استفاده از قاشق، گلوله هایی به اندازه 1 و ½ قاشق غذاخوری از خمیر بردارید و با فاصله حدود 4 سانتی متری روی سینی بچینید. 5. کوکی ها را به مدت 12 تا 17 دقیقه در فر بپزید تا لبه ها طلایی شوند (زیاد کم پخت نکنید، چون کوکی ها خیلی نرم می شوند). پس از پخت، اجازه دهید کوکی ها 10 دقیقه روی سینی خنک شوند، سپس آن ها را روی توری منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند. |