به نقل از allrecipes، این کاسرول ساده و خوش طعم با مرغ پخته، پاستا، سس مارینارا، پنیر و پودر نان برشته تهیه می شود و یک تغییر خوشمزه در دستور سنتی چیکن پارمزان است. مواد لازم (برای 6 نفر) - 2 پیمانه پاستای روتینی - 340 گرم مرغ پخته، خرد شده - 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده - 2 پیمانه سس مارینارا - ½ پیمانه پودر نان طعم دار طرز تهیه 1. همه مواد را آماده کنید. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.  2. یک قابلمه بزرگ را با آب کمی نمک زده پر کرده و روی حرارت بالا بجوشانید. پاستا را حدود 8 دقیقه بپزید تا نرم ولی کمی سفت باقی بماند. سپس آبکش کنید.  3. در یک ظرف مخصوص فر، پاستای پخته شده، مرغ خردشده و پنیر موزارلا را با هم مخلوط کنید.  4. سس مارینارا را روی مخلوط بریزید و پودر نان را روی آن بپاشید. ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید.  5. ظرف را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و حدود 35 دقیقه بپزید تا پنیر کاملاً ذوب شود.  6. سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. |