به نقل از allrecipes این دستور ساده با میگو، سبزیجات منجمد و سس سرخ کردنی سریع، در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود یک شام خوش طعم و فوری! می توانید آن را با برنج یا نودل سرو کنید و لذت ببرید. مواد لازم - 1 پیمانه آب مرغ - 1 قاشق غذاخوری سس سویا کم نمک - 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت - 1 قاشق غذاخوری سیر خردشده - نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم - 3 قاشق غذاخوری روغن کنجد - 1 بسته 450 گرمی سبزیجات منجمد مخصوص استیر فرای - 20 عدد میگوی متوسط خام، پوست کنده و رگ گیری شده طرز تهیه 1. همه مواد را آماده کنید.  2. در یک کاسه، آب مرغ، سس سویا، نشاسته ذرت و سیر را مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.  3. روغن کنجد را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید تا روغن شروع به درخشش کند. سبزیجات منجمد را اضافه کرده و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.  4. میگوها را اضافه کرده و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ شان صورتی شود.  5. مخلوط آب مرغ را به تابه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا سس غلیظ شده و سبزیجات و میگوها کاملاً با آن پوشیده شوند.  سرو کنید و از طعم تازه و دل چسب آن لذت ببرید! |