به گزارش پارسینه و به نقل از allrecipes، این دستور ساده، راهی عالی برای استفاده از بیسکویت های باقی مانده است و نتیجه اش مرغی است با پوسته ای ترد و طلایی، درست مثل مرغ سوخاری—اما بدون نیاز به سرخ کردن. مواد لازم (برای 4 نفر): - 33 عدد بیسکویت کره ای گرد (تقریباً یک بسته) - ½ پیمانه پیاز سرخ شده آماده - 1 قاشق چای خوری پاپریکا - ½ قاشق چای خوری نمک - ½ قاشق چای خوری پودر مریم گلی (sage) - ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده - 2 عدد تخم مرغ بزرگ - 2 قاشق غذاخوری آب - حدود 1.5 کیلوگرم ران مرغ با استخوان طرز تهیه: 1. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 فارنهایت) گرم کنید. کف سینی فر (ابعاد حدود 25×38 سانتی متر) را با کاغذ روغنی بپوشانید. 2. بیسکویت ها و پیاز سرخ شده را داخل یک کیسه زیپ دار بزرگ بریزید، هوا را خارج کرده و با وردنه کاملاً خرد کنید. سپس پاپریکا، نمک، مریم گلی و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نیمی از این ترکیب را از کیسه خارج کنید و کنار بگذارید. 3. تخم مرغ ها و آب را در یک کاسه زده و مخلوط کنید. 4. ران های مرغ را یکی یکی در مخلوط تخم مرغ فرو ببرید، سپس داخل کیسه بریزید، در کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا مرغ با خرده ها پوشانده شود. 5. مرغ ها را روی سینی آماده شده بچینید و با اسپری روغن به خوبی روی آن ها را بپوشانید. پس از پوشاندن نیمی از مرغ ها، باقی مانده خرده ها را به کیسه برگردانید و بقیه ران ها را نیز به همین روش آماده کنید. 6. مرغ ها را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید تا دمای داخلی آن ها (در مرکز و بدون تماس با استخوان) به حدود 80 درجه سانتی گراد برسد. 7. پس از پخت، روی مرغ ها را با فویل بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید، سپس سرو کنید. |