به نقل از theguardian، خمیر نرم، مربای چسبناک و لعاب شیرین بهترین دوستان هم هستند، مخصوصاً وقتی هوا رو به سردی می رود. آلو میوه ای کم ارزش گذاری شده است، چون چندکاره و خوش طعم است. در این نان ها، آلو با مقدار زیادی زنجبیل تازه پخته می شود تا مربایی گرم کننده ایجاد کند که درون خمیر غنی شده ای ساده پیچیده می شود. برای لذت بیشتر، آن را گرم میل کنید. نان آلو و زنجبیل آماده سازی: 15 دقیقه خیساندن: 30 دقیقه استراحت خمیر: 1 ساعت و 30 دقیقه یا بیشتر پخت: 1 ساعت و 30 دقیقه مقدار: 7 عدد برای مربای آلو: - 450 گرم آلو رسیده، بدون هسته و خرد شده - 20 گرم زنجبیل تازه، شسته، پوست کنده و ریز خرد شده - 160 گرم شکر سفید برای خمیر: - 320 گرم آرد نان سفید قوی، به علاوه مقداری برای آردپاشی - 40 گرم شکر سفید - 1/5 قاشق چای خوری مخمر فوری خشک - 1/2 قاشق چای خوری نمک دریایی ریز - 100 میلی لیتر شیر کامل ولرم - 50 میلی لیتر آب ولرم - 1 عدد تخم مرغ بزرگ، به علاوه 1 عدد تخم مرغ اضافی برای رومال - 40 گرم کره نرم شده - 100 گرم پودر قند طرز تهیه:  با مربا شروع کنید. آلو، زنجبیل و شکر را در قابلمه ای پهن بریزید، خوب هم بزنید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود. یک نعلبکی در فریزر بگذارید بعداً برای تست غلظت مربا استفاده می شود. مخلوط آلو را بجوشانید، سپس حرارت را کم کرده و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا میوه ها خوب نرم شوند. برای تست مربا، کمی از آن را روی نعلبکی یخ زده بریزید، چند دقیقه صبر کنید، سپس با انگشت فشار دهید اگر چین خورد، آماده است؛ اگر نه، چند دقیقه دیگر بپزید و دوباره تست کنید. مربا را در ظرفی کم عمق یا سینی فر بریزید تا خنک شود. برای خمیر، آرد، شکر، مخمر و نمک را در کاسه همزن با سری خمیرزن بریزید و کمی مخلوط کنید. وسط مواد را گود کرده، شیر، آب، تخم مرغ و کره نرم شده را اضافه کنید و با سرعت متوسط-کم 7 تا 8 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف و کمی چسبناک اما نه خیلی چسبنده شود. خمیر را در کاسه ای چرب شده قرار دهید، بپوشانید و در جای گرم 1 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجمش تقریباً دو برابر شود. هوای خمیر را خالی کرده، روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل 30×45 سانتی متر باز کنید، با یکی از ضلع های کوتاه رو به خودتان. 120 گرم از مربای آلو را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید؛ ممکن است کم به نظر برسد، اما اعتماد کنید: اگر زیاد بریزید، رول کردن خمیر سخت تر می شود و مربا هنگام پخت بیرون می ریزد. از یکی از ضلع های بلند شروع به رول کردن خمیر کنید، سپس دو سر آن را ببرید و به 7 قسمت برش دهید. برای برش تمیز، از نخ دندان استفاده کنید: نخ را زیر رول قرار دهید، دو سر را بالا بیاورید، روی هم بگذارید و بکشید. رول ها را با فاصله روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید. با سلفون به طور شل بپوشانید و 30 تا 40 دقیقه دیگر استراحت دهید تا پف کنند. در این فاصله، فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد (170 درجه با فن)/375 درجه فارنهایت گاز شماره 5 گرم کنید. روی نان ها را با تخم مرغ رومال کنید، سپس 18 تا 22 دقیقه بپزید تا کمی طلایی شوند. در حالی که نان ها خنک می شوند، پودر قند را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا لعابی صاف و غلیظ به دست آید. روی نان های گرم بریزید و سرو کنید. |