به نقل از theguardian، امیلی کادفورد می گوید: مربا در قلب بسیاری از دسرها و کیک های بریتانیایی قرار دارد، بنابراین هیچ وقت تعداد شیشه ها برای من زیاد نیست! او پیشنهاد می کند یک شیشه مربا را در ظرف سرامیکی چرب شده بریزید و روی آن را با خمیر اسفنجی بپوشانید: یک ترکیب کلاسیک با نسبت های مساوی درست کنید مثلاً 180 گرم کره و 180 گرم شکر را هم بزنید، سپس یک تخم مرغ و کمی وانیل یا پوست لیمو اضافه کنید، و در نهایت 180 گرم آرد خودبُرآورده. خمیر را روی مربا بریزید و در دمای 190 درجه سانتی گراد (یا 170 درجه با فن)/375 درجه فارنهایت/درجه 5 گاز بپزید تا خمیر حالت ارتجاعی پیدا کند و خلال دندان تمیز بیرون بیاید. گرم با خامه یا کاستارد سرو کنید و تمام! مربا برای پر کردن یا تزیین کیک ها هم عالی است. بنجامینا ابوهی، نویسنده گاردین، می گوید: کیک ویکتوریا گزینه واضحی است، اما مقدار کمی مربا مصرف می کند. او ترجیح می دهد روی کیک نارگیلی کرم کره بریزد، وسط آن را با پشت قاشق گود کند و مقداری مربا در آن قرار دهد: این روش خوبی برای تزیین کیک است و مقدار قابل توجهی مربا مصرف می کند. همچنین می توان از مربای توت برای تزیین کیک های کلاسیک مدرسه ای استفاده کرد: بعد از پخت، روی آن مربا بریزید و با نارگیل خشک شده بپاشید. ابوهی همچنین به تارت های نوستالژیک مربایی یا کراستاتای ایتالیایی اشاره می کند. مربا دوست خوب بیسکویت ها هم هست. کادفورد و ابوهی هر دو موافق اند که بیسکویت های اثر انگشت گزینه مناسبی هستند. کادفورد جامارتی را پیشنهاد می دهد: سفیده تخم مرغ را با شکر، مغزهای آسیاب شده و پوست لیمو هم بزنید تا به اندازه ای سفت شود که بتوان آن را به شکل توپ درآورد، سپس در پودر قند بغلتانید. وسط آن را گود کنید، مربا بریزید و بپزید: بسیار خوشمزه، نرم و قابل نگهداری در ظرف دربسته برای چند هفته هستند. دارسی ماهلر، بیسکویت کره ای را پیشنهاد می دهد: با هم زدن پودر قند و کره شروع کنید، سپس آرد ترکیبی از آرد سفید و اسپلت نشاسته ذرت، نمک و وانیل اضافه کنید. آن را به شکل دیسک درآورید، وسط آن را گود کنید، مربا بریزید و تا طلایی شدن لبه ها بپزید. یک قاشق مربا صبحانه را هم حسابی جذاب می کند. برای ابوهی، یعنی اضافه کردن به فرنی یا ماست، و هیچ کس عاقلانه ای هرگز از کروسان دوبار پخته صرف نظر نمی کند، کادفورد می گوید: کروسان ها را از وسط نصف کنید و با مربا بپوشانید. 80 گرم کره و 80 گرم شکر را هم بزنید، یک تخم مرغ و 80 گرم پودر بادام اضافه کنید، سپس داخل کروسان های مربایی بریزید و مقداری هم روی آن ها بمالید. با بادام پرک شده بپاشید و در دمای 190 درجه سانتی گراد (یا 170 درجه با فن)/375 درجه فارنهایت/درجه 5 گاز به مدت 20 دقیقه بپزید برای یک صبح عالی. البته، تعداد شیرینی هایی که می توان خورد محدود است (حداقل در تئوری!)، پس به فکر هدیه دادن هم باشید: یک روبان زیبا روی شیشه ها ببندید و آن ها را هدیه دهید ، ابوهی می گوید. همه عاشق هدیه خوراکی هستند. یا دوستان را دعوت کنید، یک قاشق مربا را با جین، آب لیمو و تونیک مخلوط کنید و حال وهوای تابستان را زنده نگه دارید. |