به نقل از theguardian، انتخاب غذاهایی که در رستوران هایمان می پزیم، عمدتاً تحت تأثیر آب وهواست، چون غذا زمانی خوش طعم تر است که با حال و هوای بدن هماهنگ باشد. در بریتانیا، با فصل های مشخص، آب وهوا بر خلق وخو تأثیر می گذارد، بنابراین هماهنگ کردن غذا با اقلیم و فصل، حس تغذیه ای عمیق و رضایت بخشی ایجاد می کند که فراتر از صرفاً سیر شدن است. برای من، پاستا همه کاره ترین نوع غذاست و به خوبی با آشپزی فصلی هماهنگ می شود: مثلاً یک پیاده روی در جنگل نمناک اغلب باعث می شود هوس قارچ های وحشی سرخ شده با سیر و سبزیجات کنم که با فتوچینی مخلوط شده اند. یا وقتی روزها کوتاه تر و هوا خنک تر می شود، راگوی گوشت شکار که آهسته پخته شده و با پنه سرو می شود، همیشه دل چسب است همان طور که انفجار گرمای ندوجا در یک سس خامه ای گرم کننده دل را خوش می کند. و وقتی هوس تجمل می کنم، سس غنی گردو، تخم مرغ و پارمزان به طرز خوشایندی رضایت بخش است. آماده سازی: 10 دقیقه پخت: 30 دقیقه مواد لازم: - نمک دریایی و فلفل سیاه - 200 گرم کرم فرش (creme fraiche) - 2 قاشق چای خوری برگ مرزنجوش (marjoram) - 200 گرم پنیر پارمزان رنده شده ریز، به علاوه مقداری اضافه برای تزیین - 50 گرم کره بدون نمک - 40 گرم گردوی پوست گرفته - 450 گرم پاستای پاپاردله تازه یا خشک - 4 عدد زرده تخم مرغ (اختیاری) طرز تهیه: 4 تا 5 لیتر آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید و یک مشت نمک به آن اضافه کنید. در یک قابلمه نچسب، کرم فرش، برگ های مرزنجوش، کمی فلفل سیاه آسیاب شده، پنیر پارمزان رنده شده و 20 میلی لیتر آب سرد را بریزید و روی حرارت بسیار کم به مدت 5 تا 8 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملاً ذوب شده و به سسی نرم و روان تبدیل شوند؛ مراقب باشید سس به جوش نیاید، چون در این صورت از هم جدا می شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. کره را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط-ملایم ذوب کنید، سپس گردوها را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه با هم زدن تفت دهید تا کمی برشته شوند. آن ها را روی بشقابی که با دستمال آشپزخانه پوشانده اید بریزید تا روغن اضافی شان گرفته شود و خنک شوند، سپس به صورت درشت خرد یا بکوبید تا قطعاتی حدود 5 میلی متر به دست آید. دسته های پاستای تازه را با انگشتان خود باز کنید تا هنگام پخت به هم نچسبند، سپس آن ها را داخل آب جوش بیندازید و به مدت یک تا یک و نیم دقیقه بپزید؛ اگر از پاپاردله خشک استفاده می کنید، آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا طبق دستور روی بسته بندی بپزید تا به حالت *آل دنته* برسد. پاستا را آبکش کرده و دو لیوان از آب پخت آن را نگه دارید. در خارج از حرارت، پاستا را به قابلمه خالی برگردانید، نصف لیوان (حدود 120 میلی لیتر) از آب ذخیره شده را اضافه کرده و هم بزنید. سس پنیر پارمزان و کرم فرش را اضافه کنید و با استفاده از لیسک همه سس را از قابلمه خارج کرده و به پاستا اضافه کنید. سپس روی حرارت کم تا متوسط به مدت حدود یک دقیقه هم بزنید تا مایع کمی غلیظ شود و سس حالت روان و خامه ای پیدا کند؛ اگر سس کمی خشک به نظر می رسد، کمی از آب ذخیره شده را اضافه کرده و هم بزنید تا به بافت دلخواه برسید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل را تنظیم کنید. پاستا و سس را بین چهار بشقاب گرم تقسیم کنید، گردوهای برشته شده را روی آن بپاشید و اگر اهل تجربه هستید، یک زرده تخم مرغ در مرکز هر بشقاب قرار دهید. اگر زرده را اضافه کرده اید، مهمانان را تشویق کنید قبل از شروع غذا آن را با پاستا مخلوط کنند تا گرمای باقی مانده به آرامی آن را بپزد. بلافاصله سرو کنید و در صورت تمایل با کمی پنیر پارمزان رنده شده بیشتر تزیین کنید. توصیه می کنم نان تُرد کنار غذا داشته باشید تا سس را کامل نوش جان کنید. |