به نقل از allrecipes ترکیب پنیر خامه ای، شکلات سفید ذوب شده، زرده و سفیده تخم مرغ زده شده، بافتی لطیف و هوادار به این چیز کیک ژاپنی میدهد می بخشد. مواد لازم: - 1 عدد شکلات سفید (حدود 113 گرم)، خردشده - ½ پیمانه پنیر خامه ای نرم شده - 3 عدد تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده جدا شده دستور تهیه: 1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. کف قالب فنردار 9 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید. 2. شکلات سفید را در ظرف بالایی بن ماری روی آب در حال جوش قرار دهید. مرتب هم بزنید و دیواره ها را با لیسک تمیز کنید تا نسوزد. حدود 5 دقیقه تا ذوب کامل زمان می برد. سپس کمی خنک کنید. 3. پنیر خامه ای و زرده تخم مرغ را به شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. 4. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی شیشه ای، فلزی یا سرامیکی با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد (پیک سفت). سپس به آرامی مخلوط شکلات را به آن اضافه کرده و فولد کنید. 5. مایه را داخل قالب آماده شده بریزید. ابتدا 15 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید، سپس دمای فر را به 150 درجه کاهش داده و 15 دقیقه دیگر بپزید. در پایان، فر را خاموش کرده و کیک را 15 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید. 6. کیک را از فر خارج کرده و حدود 1 ساعت در دمای اتاق خنک کنید. سپس حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود. |