این کیک خوشعطر و لطیف، با بافتی متراکم اما نرم، سرشار از میوه و تافی، نسخهای دلنشین از پودینگ کلاسیک تافی است.
به گزارش پارسینه و به نقل از theguardian، در این دستور، انجیر خشک جایگزین خرما شده، سیب ها طراوتی تازه به آن بخشیده اند و همه چیز با سیب های تافی براق تزیین شده است. این کیک هم برای یک دسر آخر هفته ساده مناسب است و هم برای پذیرایی در مهمانی ها.
مواد لازم برای کیک: - 125 گرم کره بدون نمک (دمای محیط)، مقداری اضافه برای چرب کردن قالب - 200 گرم آرد ساده، مقداری اضافه برای آردپاشی - 2 عدد سیب کوچک - 150 گرم انجیر خشک سفت و کوچک، خرد شده به قطعات 1 سانتی متری - 1 قاشق چای خوری جوش شیرین - 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر - ½ قاشق چای خوری دارچین - ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی ریز - 200 گرم شکر ماسکوادو روشن - 1 عدد تخم مرغ بزرگ - 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
مواد لازم برای رویه سیب تافی: - 3 عدد سیب کوچک - 100 گرم کره بدون نمک - 100 گرم شکر ماسکوادو قهوه ای روشن - 1 قاشق چای خوری آب لیمو - 100 میلی لیتر خامه غلیظ - ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی پولکی
مراحل تهیه: قالب باندت 23 سانتی متری را با کره نرم چرب کرده و با آرد بپوشانید. اضافه آرد را با ضربه خارج کنید و قالب را در جای خنک قرار دهید. سیب ها را پوست گرفته، هسته گیری کرده و به قطعات 1 سانتی متری خرد کنید (حدود 200 گرم). همراه با انجیر خرد شده و 250 میلی لیتر آب در قابلمه ای متوسط بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید تا میوه ها نرم شده و آب آن تبخیر شود. مخلوط باید مرطوب و قابل قاشق زدن باشد. جوش شیرین را اضافه کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. فر را با دمای 195 درجه سانتی گراد (175 درجه با فن) گرم کنید. آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را الک کرده و کنار بگذارید. کره و شکر را با همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس در چند مرحله، مواد خشک و مخلوط سیب-انجیر را به تناوب اضافه کنید. مایه را در قالب آماده شده بریزید و 45 تا 50 دقیقه بپزید تا خلال دندان تمیز بیرون بیاید. حداقل 30 دقیقه خنک کنید، سپس روی بشقاب سرو برگردانید. برای تهیه سیب های تافی، سیب ها را پوست گرفته، هسته گیری کرده و هر یک را به 8 قسمت ببرید. در تابه ای بزرگ، یک قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری شکر را همراه با سیب ها و آب لیمو بریزید و 8 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا طلایی شوند. باقی مانده کره و شکر را اضافه کرده، سپس خامه و نمک را افزوده و هم بزنید. یک تا دو دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ و براق شود. سیب ها را روی کیک بریزید و با خامه یا کرم فرش سرو کنید.
افشار فتحالهی، مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، از رشد 100 درصدی پوششهای بیمهای و تضمینی این صندوق در ششماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
با طرفهای اروپایی به نتیجه رسیدیم اما نگاه آمریکا چیز دیگری است و طبیعی است که درخصوص مکانیسم پسگشت به تفاهمی نرسیدیم چرا که درخواست آمریکاییها غیرقابل قبول است و می خواهند تمام اورانیوم غنی شده خود را به آنها بدهیم و در عوض آنها به ما سه ...
واکنش وزیر راه و شهرسازی به فعال شدن مکانیسم ماشه: اتفاق خاصی نیفتاده؛ سالهاست با تحریمها دست و پنجه نرم میکنیم وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه حتما 6 قطعنامه علیه کشورمان،
در روزهای اخیر، شایعاتی منتشر شده مبنی بر اینکه پرنس هری قصد دارد پسرش، آرچی، را در آینده به کالج اتون بفرستد—مدرسهای شبانهروزی و ممتاز در بریتانیا که خود او و پرنس ویلیام در آن تحصیل کردهاند.
تازهترین قیمت گوشت قرمز امروز 5 مهر ماه 1404 اعلام شد. تازه ترین قیمت گوشت قرمز امروز 5 مهر ماه 1404 اعلام شد. به گزارش اقتصادآنلاین، بازار گوشت قرمز در مهر ماه 1404 با نوساناتی همراه بوده و قیمت ها در بخش های مختلف گوسفندی و گوساله تفاوت قابل توجهی دارند.
امروز در آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، برخی مناطق مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز واقع در زنجان و قزوین ابرناکی و رگبار باران روی داده و غرب دریای خزر مواج میشود.