به گزارش پارسینه به نقل از thepioneerwoman، شاید عجیب به نظر برسه که یه کیک بدون آرد، جوش شیرین یا بکینگ پودر درست بشه، ولی کاملاً ممکنه. بدون آرد بودنش باعث می شه بافتش خیلی نرم، مرطوب و فاجی طور باشه. فقط یه نکته مهم داره: تخم مرغ و شکر رو باید حدود 8 تا 10 دقیقه خوب بزنی تا هوا واردش بشه و کیک پف کنه. مواد اولیه ی کیک شکلاتی بدون آرد: - شکلات تلخ (حدود 200 گرم) - کره (حدود 100 گرم) - شکر (حدود 100 گرم) - تخم مرغ (4 عدد) - پودر کاکائو (اختیاری، برای غلظت بیشتر یا تزیین) - وانیل (نصف قاشق چای خوری) - نمک (یک پنس) اگه قالب فنردار نچسب داشته باشی، دیگه خیالت راحت باشه که کیک بدون دردسر از قالب درمیاد. این کیک یه کم شیک تر از کیک های شکلاتی معمولیه، و جالب تر اینکه حتی راحت تره چون نیازی به خامه کشی و تزیین نداره! چطور نگهش داریم؟ کافیه کیک رو توی پلاستیک بپیچی یا بذاری توی ظرف دربسته و بذاریش تو یخچال. تا 4 روز تازه و خوشمزه می مونه. چطور قشنگ برشش بزنیم؟ یه چاقوی تیز بردار و یه لیوان آب داغ کنار دستت بذار. چاقو رو بزن تو آب داغ، درش بیار، خشکش کن و برش بزن. برای هر برش همین کارو تکرار کن. آخرش برش هایی داری که هم تمیزن، هم خوشگل! |