برای تهیه این کروسان های خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید: 2 پیمانه آرد سفید قنادی ½ قاشق چای خوری نمک 3 قاشق غذاخوری شکر ½ قاشق غذاخوری مخمر پیمانه آب گرم 3 قاشق غذاخوری روغن ½ پیمانه کره ذوب شده شکلات تخته ای به میزان دلخواه طرز تهیه کروسان شکلاتی در خانه آماده سازی خمیر مخمر: در یک ظرف، آب، شکر و مخمر را به خوبی مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا مخمر فعال شود. تهیه خمیر اصلی: آرد را الک کرده و به تدریج به مخلوط مخمر اضافه کنید. نمک و روغن را نیز به آن اضافه کرده و به خوبی ورز دهید تا خمیری یکدست و مناسب به دست آید. مراقب باشید که خمیر نه خیلی چسبناک شود و نه خیلی خشک. استراحت دادن به خمیر: خمیر را به چانه های هم اندازه تقسیم کرده و در یک ظرف که کمی چرب و آردپاشی شده، قرار دهید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکانی گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. فرم دادن و پر کردن کروسان ها: روی سطح کار کمی آرد بپاشید و چانه ها را با وردنه صاف کنید. می توانید خمیر را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید و به هر شکلی که دوست دارید، آن را فرم دهید. سپس وسط خمیر را با تکه های شکلات تخته ای پر کنید و لبه های آن را محکم ببندید. پخت کروسان ها: کروسان ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید. با استفاده از یک فرچه یا لیسک، کره ذوب شده را روی کروسان ها بمالید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از پخت، کروسان ها را می توانید با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزیین کرده و از طعم بی نظیر آن ها لذت ببرید. |