به گزارش پارسینه ، برای تهیه این دسر خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: خامه صبحانه: 800 گرم (4 پاکت) شکر: 200 گرم لیمو ترش سبز کوچک: 8 عدد میوه برای تزیین: به میزان لازم (مانند هلو، انگور، توت فرنگی یا موز) مراحل طرز تهیه کرم لیمویی تهیه این کرم در چند مرحله ساده انجام می شود: مخلوط کردن خامه و شکر: ابتدا خامه و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. جوشاندن کرم: مخلوط را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد. اضافه کردن لیمو: لیموهای ترش را خوب بشویید. پوست آن ها را به صورت یک لایه نازک رنده کنید (مراقب باشید که قسمت سفید و تلخ پوست رنده نشود) و به کرم اضافه کنید. سپس آب لیموها را گرفته و به مواد اضافه کنید. تکمیل پخت: اجازه دهید کرم به مدت 3 تا 4 دقیقه دیگر روی حرارت کم بجوشد. سپس اجاق گاز را خاموش کنید و صبر کنید تا کرم به مدت 10 دقیقه از حرارت بیفتد. سرو و خنک کردن: کرم را در ظرف های سرو بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً بگیرد و جا بیفتد. تزیین و سرو: قبل از سرو، روی دسر را با میوه های تازه مانند هلو خرد شده، دانه انگور، توت فرنگی یا موز حلقه شده تزیین کنید. نکته مهم توجه به رنده کردن پوست لیمو: هنگام رنده کردن پوست لیمو، بسیار دقت کنید که فقط لایه سبز و نازک آن را رنده کنید و از رنده کردن لایه سفید زیرین خودداری کنید. این لایه سفید دارای طعم تلخی است که می تواند مزه دسر شما را خراب کند |