برای تهیه نان قندی خانگی به مواد زیر نیاز دارید: شیر: 1 لیوان آرد گندم: 3 لیوان شکر: 3/4 لیوان روغن مایع یا کره آب شده: 1/2 لیوان یا 100 گرم پودر هل: 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری وانیل: 1/2 قاشق چای خوری زعفران دم کرده: به مقدار لازم کنجد: به مقدار لازم مراحل تهیه نان قندی برای آماده کردن این شیرینی سنتی، مراحل زیر را دنبال کنید: آماده سازی مواد اولیه: ابتدا تمام مواد را به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا بافت نان بهتر شود. در یک کاسه، آرد گندم، وانیل و بکینگ پودر را سه بار با هم الک کنید. این کار باعث نرم شدن بافت خمیر و جلوگیری از گلوله شدن آن می شود. سپس پودر هل را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کردن مواد اصلی: در یک ظرف دیگر، روغن مایع یا کره آب شده را با شکر مخلوط کنید. آن قدر هم بزنید تا پف کرده و کرم رنگ و پنبه ای شود. پس از حل شدن کامل شکر، شیر، زعفران و کنجد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ورز دادن و استراحت خمیر: مخلوط مواد خشک را به تدریج به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست به دست آید. خمیر را در یک کاسه قرار دهید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید. شکل دهی و پخت نان: فر را از 10 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر را با دست های آردی روی کاغذ روغنی پهن کنید و با چنگال روی آن سوراخ ایجاد کنید. با استفاده از یک فرچه، کمی شیر روی خمیر بمالید و مقداری کنجد روی آن بپاشید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از بیرون آوردن از فر، نان را در حالی که هنوز داغ است، برش دهید. نان قندی خانگی شما آماده سرو است. نوش جان |