او در مصاحبه ای گفت: وجود یک حشره یا حتی رشته مویی در غذا، بخشی اجتناب ناپذیر از کار رستوران است و نمی توان کاملا مانع آن شد. این جمله در شبکه های اجتماعی بازتاب گسترده ای داشت؛ عده ای آن را واقع گرایانه دانستند و برخی نشانه ای از سهل انگاری در بهداشت. با این حال، کوهلی تاکید کرده که Torii استانداردهای سختگیرانه ای برای نگهداری مواد غذایی به کار می گیرد، از جمله استفاده از سوپرفریزرهای منفی 70 درجه برای غذاهای خام. نکته جالب اینکه رستوران یک درِ مخفی نیز دارد تا خانواده خان بتوانند بدون جلب توجه وارد شوند و از شلوغی و دید رسانه ها دور بمانند. |