برای شروع، مواد زیر را آماده کنید: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 عدد پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 2 حبه سیر (رنده شده) 2 فنجان گل کلم (خرد شده) فنجان هویج (خرد شده) 1 فنجان نخود فرنگی 1 فنجان ذرت 1/2 فنجان جعفری تازه (خرد شده) 1/4 فنجان آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه مراحل پخت مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر رنده شده را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن بلند شود. مرحله دوم: اضافه کردن سبزیجات و چاشنی ها گل کلم، هویج، نخود فرنگی و ذرت را به قابلمه اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. حالا جعفری، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شوند. مرحله سوم: پخت نهایی و سرو حرارت را کم کرده، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خوراک 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزد تا سبزیجات کاملاً پخته شوند. این خوراک را می توانید به همراه برنج یا نان سرو کنید. نکات مهم و کاربردی برای خوشمزه تر شدن و تنوع بیشتر خوراک سبزیجات، این نکات را در نظر داشته باشید: می توانید از انواع سبزیجات دیگر مثل کدو سبز، بادمجان یا فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید. این خوراک هم به صورت گرم و هم به صورت سرد قابل سرو است. از آن می توانید به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا میان وعده استفاده کنید. برای طعم بهتر، می توانید از سس پستو در کنار این غذا استفاده کنید. سس پستو را می توانید از فروشگاه تهیه کنید یا به راحتی در خانه درست کنید. |