برگر مرغ به دلایل مختلفی محبوبیت دارد: طعم لذیذ: با استفاده از مرغ تازه و ادویه های مناسب، طعمی دلچسب و مورد پسند اکثر افراد دارد. سادگی در تهیه: مواد اولیه آن به راحتی در دسترس هستند و مراحل پخت آن پیچیدگی خاصی ندارد. سرعت: در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و برای وعده های غذایی سریع یا مهمانی های خودمانی بسیار مناسب است. قابلیت شخصی سازی: می توانید با اضافه کردن سس ها و سبزیجات مختلف، آن را مطابق با ذائقه خود تغییر دهید. مواد لازم برای تهیه برگر مرغ خانگی برای تهیه برگر مرغ خانگی و لذیذ، به مواد زیر نیاز دارید: 500 گرم سینه مرغ چرخ کرده 1 عدد پیاز ریز خرد شده 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری پودر پیاز نمک و فلفل به مقدار لازم نان همبرگر سبزیجات دلخواه: برگ های کاهو، گوجه فرنگی و... سس ها: مایونز، کچاپ یا هر سس دیگری که دوست دارید طرز تهیه گام به گام برگر مرغ آماده کردن این برگرهای خوشمزه بسیار ساده است. کافیست مراحل زیر را دنبال کنید: مخلوط کردن مواد: سینه مرغ چرخ شده را با پیاز ریز خرد شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. ورز دادن و فرم دادن: مواد را به خوبی ورز دهید تا کاملاً یکدست شوند. سپس آن ها را به شکل دایره ای و به اندازه نان همبرگر، فرم دهید. سرخ کردن برگرها: در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و برگرها را از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی و مغزپخت شوند. مونتاژ برگر: نان همبرگر را از وسط نصف کنید. به ترتیب، برگ کاهو، برگر مرغ پخته شده، گوجه فرنگی و سس های مورد نظر را روی یک طرف نان قرار دهید. سرو: نان را ببندید و برگر مرغ خانگی شما آماده سرو است! نوش جان! |