به نقل از ایسنا، براساس اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه امسال نان و غلات با 16.6 درصد، روغن ها و چربی ها با 7.3 درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با 5.8 درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شکر و شیرینی ها با 4.5- درصد، میوه و خشکبار با 2.8- درصد و آموزش با 1.6 درصد، کمترین افزایش قیمت را در کالاهای اساسی داشته اند. مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخش های اصلی و برخی گروه ها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اعلام کرده که براساس آن نرخ تورم خوراکی ها و آشامیدنی ها به صورت کلی به 5.1 درصد رسیده است. بر اساس داده های منتشر شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به 16.6 درصد رسیده است. همچنین روغن ها و چربی ها (7.3 درصد)، گوشت قرمز و گوشت ماکیان (5.8 درصد)، نوشیدنی های غیر الکلی (5.7 درصد) و گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آنها (5.5 درصد) افزایش قیمت داشته است. پس از آن دخانیات (6.3 درصد) و آب، برق و سوخت ( 4.9 درصد) در تیرماه افزایش قیمت داشته اند. در مقابل بررسی داده ها نشان می دهد کمترین افزایش قیمت مربوط به سه گروه قند، شکر و شیرینی ها (4.5- درصد)، میوه و خشکبار (2.8- درصد) و آموزش (1.6 درصد) است.  |