به گزارش پارسینه نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با افزایش دمای هوا، بدن مقدار زیادی آب و املاح از دست می دهد. برای پیشگیری از گرمازدگی و حفظ سلامت، توصیه می شود از نوشیدنی های طبیعی و مفید استفاده شود. وی تاکید کرد: مهم ترین و بی جایگزین ترین نوشیدنی در گرما، مصرف منظم آب (نه یخ زده) است که به حفظ تعادل آب بدن کمک می کند. علیزاده افزود: علاوه بر آن دوغ سنتی منبع خوبی از الکترولیت ها است و مصرف آن در هوای گرم به جبران سدیم و پتاسیم بدن کمک می کند. وی به آب هندوانه به همراه تخم شربتی نیز اشاره کرد و ادامه داد: هندوانه سرشار از آب و پتاسیم است. افزودن تخم شربتی سبب افزایش ماندگاری آب در بدن می شود و حس تشنگی را کاهش می دهد. این مسئول با شربت سکنجبین با خیار رنده شده بیان کرد: این نوشیدنی سنتی و مفید برای روزهای گرم که به کاهش گرمازدگی و کمک به گوارش کمک می کند. وی گفت: دمنوش سرد گل گاوزبان با لیمو یکی دیگر از نوشیدنی هایی است که در زمان گرمای شدید هوا می توان آن را استفاده کرد، این ترکیب، اثر آرام بخش و خنک کننده دارد. (در صورت نداشتن فشار خون بالا). علیزاده به نوشیدنی هایی که بهتر است در تابستان کمتر مصرف شوند نیز اشاره کرد و افزود: نوشابه های گازدار، چای یا قهوه غلیظ، نوشیدنی های انرژی زا و شربت های صنعتی شیرین، چون موجب افزایش دفع آب از بدن می شوند. |