برای تهیه این نان خوشمزه، مواد زیر را آماده کنید: شیر ولرم: 300 میلی لیتر (معادل یک لیوان و یک پنجم لیوان دسته دار فرانسوی) شکر: 100 گرم (معادل نصف لیوان) نمک: نصف قاشق چای خوری وانیل: کمی تخم مرغ: 2 عدد روغن مایع: 80 میلی لیتر (کمی کمتر از نصف لیوان) آرد: حدود 550 تا 580 گرم مربا یا مارمالاد: به مقدار لازم (مربای شل نباشد) خمیر مایه خشک فوری: 11 گرم (یک قاشق غذاخوری) مراحل آماده سازی خمیر و پخت تهیه خمیر: ابتدا تمام مواد خمیر به جز آرد، نمک و روغن را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید. در حین اضافه کردن آرد، نمک را نیز بیفزایید. خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم و کمی چسبنده به دست آید. افزودن روغن و ورز دادن نهایی: در مرحله آخر، روغن مایع را اضافه کرده و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و به مرحله "تست پنجره" برسد (به این معنی که اگر تکه ای از خمیر را بکشید، بدون پاره شدن شفاف شود). استراحت اول خمیر: روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت در مکانی گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. شکل دادن به نان ها: پس از استراحت، از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بردارید. هر چانه را با وردنه به شکل بیضی باز کنید. مقداری مربا یا مارمالاد در وسط آن قرار دهید. پیچیدن نان ها: انتهای خمیر را روی مربا تا بزنید و لبه ها را با دست روی خمیر اصلی فشار دهید تا هنگام پخت مربا بیرون نریزد. سپس مانند تصویر یا ویدئو، نان را تا بزنید. استراحت دوم و رومال: نان های آماده شده را در سینی فر بچینید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه دیگر در سینی فر استراحت دهید. سپس روی آنها را با شیر رومال کنید (یا از مخلوط یک زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر استفاده کنید). پخت: نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید. تزیین و سرو: پس از پخت، بلافاصله روی نان ها پودر قند بپاشید و از این نان های خوشمزه لذت ببرید! امیدواریم از پخت و میل کردن این نان های خانگی لذت ببرید.  |