اصالت آلبالو پلو به شهر زیبای شیراز برمی گردد. این غذا که غالباً در فصل آلبالو (تابستان) تهیه می شود، به دلیل عطر و طعم فوق العاده اش، از محبوبیت زیادی برخوردار است. پیشنهاد می کنیم حداقل برای یک بار هم که شده، این غذای بهشتی را امتحان کنید و از مزه فراموش نشدنی آن لذت ببرید. نکته مهم: ذخیره آلبالو برای فصول دیگر اگر علاقه مندید در فصول سرد سال نیز از طعم آلبالو پلو لذت ببرید، می توانید در فصل تابستان، آلبالوهای تازه را تهیه و فریز کنید. با این روش، امکان تهیه این غذای خوشمزه در تمام طول سال برای شما فراهم خواهد بود. مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید: پیاز: 2 عدد آلبالو: 2 پیمانه برنج: 3 پیمانه ران یا سینه مرغ: 3 تکه نمک: به میزان لازم زعفران دم کرده: به میزان لازم پودر انبه: نصف قاشق چای خوری ادویه تندوری: سه چهارم قاشق چای خوری برگ بو: 2 عدد رزماری تازه: یک شاخه مراحل گام به گام تهیه آلبالو پلو در ادامه، مراحل تهیه این غذای خوشمزه را دنبال کنید: 1. آماده سازی مرغ زعفرانی ابتدا زعفران را آسیاب کرده و با چند تکه یخ اجازه دهید تا دم بکشد. دو عدد پیاز را خلالی خرد کنید و به مدت 3 دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید. مرغ ها را اضافه کرده و سپس نمک، فلفل سیاه، پودر انبه، کمی پودر تندوری و زعفران دم کرده را به آن بیفزایید. هر دو طرف مرغ را حدود 5 دقیقه روی حرارت بالا تفت دهید. آب جوش اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا مرغ ها به آرامی بپزند. دو عدد برگ بو و یک شاخه رزماری را نیز داخل آب مرغ بیندازید. پس از اینکه مرغ ها کاملاً پختند، آنها را از آب خارج کنید. 2. آماده سازی آلبالو و برنج به ازای هر پیمانه برنج، 2 پیمانه آلبالو در نظر بگیرید. هسته آلبالوها را جدا کنید. آلبالوها را به همراه کمی شکر و روغن به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم بجوشانید. برنج را به همراه نمک به مدت 7 دقیقه در آب جوش بجوشانید و سپس آبکش کنید. آلبالوهای آماده شده را به آرامی با برنج آبکش شده مخلوط کنید تا له نشوند. می توانید آلبالوها را لابه لای برنج نیز بریزید. 3. دم کشیدن آلبالو پلو آلبالو پلو را دم بیندازید و اجازه دهید حدود یک ساعت دم بکشد. تزیین و سرو پس از گذشت یک ساعت، آلبالو پلو و مرغ زعفرانی شما آماده است. می توانید روی آن را با خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان! |